Vergi, Maliye, Ekonomi, Sosyal Güvenlik, Ticaret Hukuku Hakkındaki Herşey » Page 8

Google Ads

Haberler

Kargo, Posta ve Kurye Hizmetleri Yıllık Bazda %25,87 Oranında Arttı

H-ÜFE sektörlerinden gayrimenkul hizmetlerinde %20,87, konaklama hizmetlerinde %11,77 ve seyahat acentesi, tur operatörü, diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili hizmetlerde %5,29 azalış gerçekleşti. Buna karşılık posta ve kurye hizmetleri %25,87, hava yolu taşımacılığı hizmetleri %25,68, depolama ve destek hizmetleri, taşımacılık için %25,25 ile endekslerin en fazla arttığı alt sektörler oldu.

Yerliler Konuta Hücum Ederken Yabancılar Yavaşladı: Konut Satışları Ocak-Haziran Döneminde %28,5 Azaldı

Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %38,1 azalarak bin 664 oldu. Yabancılara yapılan konut satışlarında, Haziran 2020'de ilk sırayı 730 konut satışı ile İstanbul aldı. İstanbul ilini sırasıyla 277 konut satışı ile Antalya, 180 konut satışı ile Ankara, 65 konut satışı ile İzmir ve 57 konut satışı ile Mersin izledi.

STK’lar İçin Gençlik Projeleri Destek Programı

Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP), Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimizin hayallerini desteklemek, gönüllülük çalışmalarını güçlendirmek, ülkemiz ve insanlık için yenilikçi fikirlere ve girişimlere imkan tanımak, kültürel etkinliklere ve sanata katılımı öncelemek, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak, çevreye ve tüm canlılara duyarlılığı artırmak, aktif bir hayat tarzını teşvik etmek hedefleri doğrultusunda yürütülmektedir.